Eten in New York

New York is ook wel bekend als de stad waar niemand kookt. New Yorkers duiken na werktijd vaak een cafeetje in om een drankje tijdens het happy hour mee te pakken en vervolgens lekker voor zich te laten koken. Eten in New York kan van super hip en super duur tot een XL Big Mac Menu om de hoek, en natuurlijk alles wat daar tussenin zit. Want in New York zijn echt álle culinaire nationaliteiten vertegenwoordigd, je kunt de hele wereld proeven!

Het zal nog lastig kiezen worden met dit uitgebreide assortiment aan eetgelegenheden. Wij hebben een aantal tips voor je op een rij gezet die in ieder geval zeker de moeite waard zijn.

5 Napkin Burgers
Het beste hamburger restaurant van New York! Met meerdere vestigingen in de stad. En zeg nou eerlijk, een lekkere hamburger eten mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je stedentrip New York. De hamburgers worden geserveerd met huisgemaakte frietjes, en ja die 5 servetjes heb je echt wel nodig! Houd er rekening mee dat het erg druk kan zijn en dat je dus een tijdje moet wachten aan de bar.

Maze by Gordon Ramsay at the London
Wie kent Gordon Ramsay niet? Als het niet om zijn temperament is, dan is het wel om zijn kookkunsten. Want koken, dat kan deze Schotse man zeker wel. Nabij het Central Park opende hij Maze, the London City NYC, waar voor schappelijke prijzen heerlijk gegeten kan worden.

Virgil’s
Typisch Amerikaans eten doe je bij het Virgil’s Southern-style barbecuerestaurant. Een ruime keuze uit diverse barbecuegerechten en overheerlijke pulled pork. Om je vingers bij af te likken zijn de sauzen die ze stuk voor stuk zelf maken. Een aanrader is de ‘trainwreck fries’!

Fastfood & Streetfood
Natuurlijk kunnen we ons halve maandsalaris spenderen in dat ene ultrahippe restaurantje. Maar waar New York ook bekend om staat, zijn uiteraard de fastfoodketens. Mac Donalds, Burger King en natuurlijk het alom populaire Kentucky Fried Chicken zijn op elke hoek van de straat terug te vinden. Vergeet ook niet de steeds populair wordende ‘foodcars’ op straat, van biologische smooties tot hamburgers. Extra large, please!

Deel dit bericht!

Tags:


Andere mooie steden ontdekken?

Naast New-York kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden