Familiehotel New York

New York is een geweldige stad voor een citytrip. New York met je kinderen ontdekken is dan ook zeker een aanrader! Wij hebben een aantal leuke familiehotels in New York voor je uitgelicht!

Hotel Paper Factory

Hotel Paper Factory is een zeer bijzonder trendy hotel, het hotel vestigt zich in een 100 jaar oude papierfabriek gelegen in de wijk Queens. Vanaf dit punt sta je met de metro binnen 10 minuten in Manhattan! Het hotel beschikt over een lounge, bar, sfeervol restaurant Mundo, een dakterras met een geweldig uitzicht en een fitnessruimte. De familiekamers in dit hotel zijn voor maximaal 4 personen.

Hotel Opera House

Dit hotel vestigt zich in een voormalig theater in de wijk The Bronx en is zeker een aanrader als je met een kleiner budget naar New York gaat. Het metrostation ligt op loopafstand van het hotel. Vanaf hier sta je binnen 20 minuten op Times Square en binnen 15 minuten bereik je het bekende Yankee stadion.

Het hotel beschikt over een lift, lobby en ontbijtruimte. De familiekamers zijn voor maximaal 4 personen.

Hotel Travel Inn

Het Travel Inn Hotel is een prettig 2-sterrenhotel in het midden van Manhattan nabij diverse theaters en vele restaurants. Het hotel beschikt over een restaurant, bar, zwembad met zonneterras, souvenirwinkeltje, een kleine fitnessruimte en een lift. De familiekamers zijn voor maximaal 4 personen.

Natuurlijk kan je bij ons ook voordelige vliegtickets boeken! Heb je een leuk hotel gezien of wil je ons hele aanbod bekijken? Neem kan snel een kijkje op New-York.nl!

Deel dit bericht!

Tags: ,


Andere mooie steden ontdekken?

Naast New-York kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden