Goedkoop overnachten in New York

Ook met een wat kleiner budget kun je op New-York.nl terecht. Wij bieden je een ruime selectie aan om goedkoop te overnachten in New York. Zo kun je al voor €40,- per persoon per nacht verblijven in een keurig 2-sterrenhotel.

Goedkoop overnachten in New York

Onze goedkope hotels zijn zorgvuldig geselecteerd op ligging en prijs. Al onze hotels liggen in of vlakbij het centrum met een perfecte bereikbaarheid naar alle delen van New York.

Zoek je een hotel midden in het centrum met familiekamers? Dan is hotel Pennsylvania ideaal. Vlakbij het hotel bevindt zich een treinstation en een metrostation met een goede verbinding naar alle delen van New York. Het hotel ligt nabij het bekende warenhuis Macy’s en het Empire State Building. Het hotel beschikt over een receptie, lift, lounge, bar, 2 restaurants, koffieshop en een kleine gratis fitnessruimte.

Liever een betaalbaar hotel met een zwembad? Het Holiday Inn Midtown beschikt over comfortabele kamers, gratis wifi en een zwembad! Het hotel heeft een perfecte ligging bij verschillende bezienswaardigheden. Ook als je met de kinderen naar New York gaat is dit hotel een prima keuze!

Hotel Night Times Square at 47th street is een design hotel midden in het centrum. Het hotel heeft een hoge klantwaardering, een goede prijs/kwaliteitsverhouding en beschikt over familiekamers. Door zijn ideale ligging bent u snel in alle andere delen van New York.

Of liever een middenklasse hotel zoals hotel The Roosevelt.  The Roosevelt beschikt over een prachtig dakterras! Ook beschikken ze over comfortabele kamers en familiekamers. Het hotel heeft een klassieke stijl en een zeer goede ligging vlakbij vele hoogtepunten.

Uiteraard bieden wij ook op New-York.nl scherp geprijsde vliegreizen. Zo ben je altijd verzekerd van een verzorgde en goedkope stedentrip New York!

Kijk nu snel voor de meeste goedkope hotels in New York op New-York.nl

Deel dit bericht!

Tags: ,


Andere mooie steden ontdekken?

Naast New-York kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden