Hotels in Midtown Manhattan

Als je aan New York denkt, denk je al vaak aan Manhattan. Een eiland en hoogstwaarschijnlijk het bekendste district van de stad. Je zult Manhattan herkennen door de vele wolkenkrabbers, belangrijke plaatsen en bekende bezienswaardigheden zoals o.a. Wall Street, Chinatown en Central Park.

Om al deze hoogtepunten van de stad te bezoeken is het gunstig om in de buurt te overnachten. Daarom hebben wij een aantal leuke hotels in Midtown Manhattan voor jou geselecteerd.

Manhattan - Midtown

Hotel Edison

Perfect gelegen ten opzichte van de vele bezienswaardigheden, aan 47th Street at Broadway. Nabij Times Square en de vele theaters. Het metrostation ligt op ca. 5 minuutjes lopen. Er zijn tevens familiekamers beschikbaar in dit hotel, ideaal voor als je met het hele gezin een citytrip New York maakt.

Hotel Grand Hyatt New York      

Eén topper in ons aanbod! Een groot, luxe maar elegant hotel met vele faciliteiten. Perfect gelegen naast het metrostation Grand Central. Op loopafstand van Times Square en het Empire State Building.

Hotel Lotte The New York Palace                

Dit hotel is een historisch herkenningspunt in deze bruisende stad. Zeer luxe en stijlvol met een persoonlijke service! Zeer centraal gelegen aan de beroemde Madison Avenue in Midtown Manhattan. Nabij Time Square, het Empire State Building en de St. Patrick’s Cathedral.

Hotel Holiday Inn Midtown

Een goed 3-sterrenhotel met een perfecte ligging ten opzichte van vele bezienswaardigheden en Central Park op loopafstand. In de maanden juni t/m augustus kun je na een dagje stad heerlijk bijkomen in het zwembad op het dak.

Hotel The Roosevelt                 

Een prima hotel in klassieke stijl dat zijn naam te danken heeft aan de voormalig president van Amerika. Zeer gunstig gelegen, nabij vele hoogtepunten van New York. Een leuk weetje over dit hotel is dat de films The Bachelor, Wall Street en Man on a Ledge hier zijn opgenomen!


Zoals je ziet meer dan genoeg keuze. Op new-york.nl kun je ons uitgebreide aanbod bekijken en vind je tevens hotels in andere delen van de stad.

Ook bieden wij een keuze uit vliegreizen vanaf Amsterdam en Brussel, dit maakt je stedentrip New York helemaal compleet!

Deel dit bericht!

Tags: , ,


Andere mooie steden ontdekken?

Naast New-York kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden