Hotels in Upper Side West

Upper Side West is een wijk in Manhattan nabij Central Park. Het is een diverse maar leuke buurt. Ook vind je hier verschillende bezienswaardigheden en leuke restaurants waaronder gezellige family restaurants. Maar vooral zitten er in Upper Side West leuke hotels! Super leuk voor een citytrip New York!

Hotels in Upper side West Manhattan

Zoals het Astor on the Park Hotel, dit leuke hotel bevindt zich op loopafstand van het metrostation die je binnen ca. 20 minuten naar Times Square brengt. Het is een eenvoudig maar betaalbaar hotel en het personeel is zo vriendelijk, ze doen zo goed hun best om het je naar je zin te maken!

Liever iets meer luxe? Wat dacht je van het 4-sterren hotel Empire? Dit elegante hotel heeft een prima ligging, namelijk aan West 63rd Street, een aantal blokken van Central park, Times Square en de Broadway theaters. Na een drukke dag New York kan je bijkomen in het verwarmde zwembad op het dak!

Of wat dacht je van hotel Beacon? Het is een gezellig en goed verzorgd hotel wat pas is gerenoveerd. Centraal gelegen in Upper West Side ter hoogte van 75th Street, op enkele minuten lopen van Central park en het Lincoln Center. Dit hotel is leuk voor het hele gezin o.a. door de familiekamers.


Natuurlijk bieden we op New-York.nl ook goedkope vliegtickets wat jouw stedentrip New York helemaal compleet maakt!

Deel dit bericht!

Tags: ,


Andere mooie steden ontdekken?

Naast New-York kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden