Rooftop bars New York

Drink een cocktail hoog boven de stad en geniet van een spectaculair uitzicht vanaf één van de leukste rooftop bars van New York.

Roof at Park South

De bar en lounge bevinden zich op het dak van het Park South hotel. Het biedt je een prachtig uitzicht op de skyline van New York. Je zult versteld staan van de overheerlijke, fantasierijke cocktails die hier geschonken worden. Het menu, gemaakt door de bekroonde chef-kok Tim Cushman is eenvoudig met een ambachtelijk randje. O.a. kippenvleugels, hamburgers met Amerikaanse kaas en truffel frietjes. Vergeet zeker niet de toetjes te proeven!

→ 125 East 27th Street

Le Bain

Een discotheek en bar op de bovenste verdieping van het hotel The Standard. Je hebt een prachtig uitzicht op de Hudson rivier en het centrum van Manhattan. Er draaien wereldberoemde dj’s, gasten genieten van een ‘Frostbrite’, een seizoensgebonden drankje van passievrucht en relaxen in de beruchte jacuzzi. Houd er rekening mee dat toelating wordt bepaald bij de ingang.

→ 444 West 13th Street

Azul

Rooftop bar Azul bevindt zich op het dak van Hotel Hugo. Bij Azul waan je je in Cubaanse sferen compleet met mojito’s, zelfgemaakte taco’s en het interieur in levendige kleuren. Met uitzicht op lower Manhattan en het Vrijheidsbeeld geniet je hier van de live muziek en de wekelijkse salsa avonden. Of het nu regent of de zon schijnt, deze gezellige rooftop bar in New York is het hele jaar geopend.

→ 525 Greenwich Street, West Village

Deze laatste rooftop bar mag zeker niet ontbreken in dit lijstje.

230 Fifth

De grootste outdoor rooftop bar van New York. Een volledige verdieping van 743 vierkante meter is gevuld met houten banken en tuinstoelen. Er staan grote parasols voor zowel de zonnige als de regenachtige dagen en voor de koudere avonden is een gedeelte verwarmd. Geniet van een Martini caramel appel en de zomerse barbecue gerechten als hamburgers en schnitzels.

LET OP! Bij deze rooftop bar gelden kledingvoorschriften. Check hiervoor de website!

→ 230 Fifth Avenue, Manhattan

 

Deel dit bericht!

Tags: ,


Andere mooie steden ontdekken?

Naast New-York kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden