Times Square

Iedereen kent Times Square in New York wel en daarom mag je Times Square niet overslaan tijdens je citytrip New York!

Times Square is hét beroemde plein in New York. Times Square wordt door toeristen dan ook het meest bezocht, dit komt ook omdat hier veel films en series opgenomen zijn. Maar er is zo veel meer te beleven!

Hoe kom je op Times Square

Times Square is gemakkelijk te bereiken met zowel de bus als de metro. Ook zou je natuurlijk met een taxi kunnen gaan, maar let wel op een taxi in New York is vaak erg duur.

Times Square

Het eerste wat je op zal vallen op Times Square zijn de grote elektronische billboards. In totaal zijn er meer dan vijftig te vinden. Een aantal bekende gebouwen op Times Square zijn de Times Square Tower, de Bank of America Tower, de New York Times Tower en de Orion en Brill Building. Overdag is Times Square al een hele belevenis, maar in de avond is het helemaal geweldig! De vele lichtjes die je dan ziet laten Times Square er heel anders uitzien!

Winkelen op Times Square

Op en om Times Square vind je vele winkels. Ook vind je hier een aantal bijzondere winkels zoals M&M World en de Disney Store. Als je houdt van shoppen moet je gewinkeld hebben op Times Square.

Theaters op Times Square

Broadway vind je vlak bij Times Square. Hier vind je vele theaters waar je terecht kan voor leuke voorstellingen. Maar vooral de verschillende musicals zijn er erg populair. Net als Times Square is Broadway iets wat je gezien moet hebben tijdens je stedentrip New York!

Tip! Mocht je een musical of andere voorstelling willen bezoeken is het verstandig van tevoren je ticket te kopen anders heb je kans dat alles uitverkocht is.

Hotel bij Times Square

Een leuk hotel bij Times Square is het Novotel New York Times Square hotel. Het bijzondere aan dit hotel is het restaurant met een geweldig panorama uitzicht over Times Square.

Ben je al eens op Times Square geweest? Laat ons hieronder weten wat je er van vond en wat we niet mogen missen!

Deel dit bericht!

Tags: ,


Andere mooie steden ontdekken?

Naast New-York kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden